NO WAY!

nedaudz par dabu, krīzi, mūziku un mani. nedaudz no visa, kas veido pasauli.

svētdiena, 2010. gada 3. janvāris

paspriedelēsim par horoskopiem

Ir svētdienas rīts, varbūt kad jūs lasāt ir jau vakars vai pirmdiena, bet anyways. Ir svētdienas rīts. Es, kā māņticīga būtne, iesākoties tīģera gadam esmu izzīlējusi savu nākotni pēc kafijas biezumiem, mākoņiem, kristāla bumbām, rokas līnijām un grumbām, un, protams, izlasījusi visus horoskopus.
Rakstīšu par sevi, esmu dvīnis, bet norādīšu adreses, lai arī jūs varat sagatavoties savai traģiskajai nākotnei.

Avots nr.1 - http://www.horoscopes-love.eu
(konspektēšu īsumā)
Šis horoskops paredz man grūtības mīlestībā, neveiksmīgu laulību, problēmas karjerā, visticamāk mērķa nesasniegšanu, bet toties, lai man nenāktos mirt mokošā pašnāvībā, veselība šogad turēsies godam, vēsta horoscopes-love.

Avots nr.2 - http://www.horoskopi2010.lv/
Gads man dāvās apkārtējo mīlestību, uzmanību. Būšu uzmanības centrā kā īsta, spoža zvaigzne, šis visās jomās būs mans gads. (savādi avots, nr.1 paredz man lielas grūtības)

Avots nr.3 - http://ehoroskopi.lv
Šogad būs augšupeja veiksmes līmenī. Būs laime karjerā un laulības dzīvē (precētajiem Dvīņiem). Ja neesat precējies, šogad var būt iespēja pēkšņai laulībai.
Karjera var strauji paplašināties pateicoties ieliktajam darbam.

Avots nr.4 - http://www.astromeridian.ru/goroskop/
Krievijas horoskops man paredz lielus zaudējumus mīlestības jomā, šķiršanās sāpes, laulības dzīvē gaidāmas problēmas. Visu gadu ir smagi jāstrādā, un tas vainagosies ar panākumiem, tā astromeridian. Veselības problēmas nesagaida.

Zvaigznes ir ļoti mānīgas šogad un mani gaida ļoti dažāda nākotne. Ko nu tur. Ziniet, jālasa ir pozitīvi horoskopi, jo tas iedvesīs drosmi kaut ko darīt. Viss sākas ar attieksmi.
 Uz salasīšanos.

1 komentāri:

Anonymous Askolds teica...

Fufels tie skopi./..

2017. gada 8. jūnijs 13:34  

Ierakstīt komentāru

<< Sākumlapa