NO WAY!

nedaudz par dabu, krīzi, mūziku un mani. nedaudz no visa, kas veido pasauli.

ceturtdiena, 2009. gada 12. novembris

soulmates never die

tagad ļoti moderni ir runāt par slimībām un gripām, un cūku gripām, un gonorejām,  un citām kaitēm, bet get a life. cilvēki mirst katru gadu. krīt no balkoniem ārā, slīkst, aizdegas, tiek nobraukti. tas ir normāli. bet kad cilvēks, savas vainas dēļ, nemazgājot rokas saslimst ar kaut ko - to sauc par nāvējošo cūku gripu un vidusmēra cilvēks iet potēties u.t.t. Jāpotējas Jums ir pret stulbumu, mīļie cilvēki.  Kāpēc jāuztraucas par niekiem, kas notiek katru gadu, uzpūstām mediju problēmām, pasauliski vitālām lietām. Nav jau atšķirības kādā nāvē mirt. Būt nobrauktam vai no gripas.
Ir atšķirība - dzīvot vai mirt?


ellīgi trakas dienas bijušas. skolā šodien bija koncerts, kurā jārunā, vakar lāčuplēša diena. Daudz ideju, realizētu un ne tik, daudz domu, nopietnu un pavisam ne, maz laika - noteikti.
es pašlaik līgojos mūžīgos regeja ritmos un cenšos pārvarēt milzīgo slinkumu, kas liedz ieurbties ķīmijas mājasdarbā, lai kā arī negribētos. No skolas es šodien atbraucu ap pussešiem un jutos tukša kā Renāra [klasesbiedra] galva. Pa ceļam klausījos What Have You Done [rock mix] un gandrīz pabraucu garām vajadzīgajai pieturai. putra galīga visur. uz ietves, galvā, dzīvē. nav forši.
Mana statistika [dr.lv] aug kā Beļska dusmas pret Dzintaru par to, ka viņš vairs nav populārākais cilvēks mūsu sociāli svarīgajā portālā - dr.lv.

Placebo - Soulmates 

Etiķetes: